Dimex turvatakki eco 6100 6100

Dimex turvatakki eco 6100

6100 |

Ympäristöä säästävästä materiaalista valmistettu kapeamman mitoituksen työtakki, joka istuu, kestää ja näyttää skarpilta! Turvatakissa on käytetty kierrätysmateriaalia sekä kangasta, joka säästää vettä ja energiaa sekä minimoi luontoon päätyvien kemikaalien määrää.

141.11 € 113.80 € alv. 0%

Valitse koko


Vetoketjulliset rintataskut ja suuret alataskut tarrakiinnityksellä. Sisällä vetoketjullinen povitasku. Vasemmassa hihassa kynätasku, oikeassa hihassa kiinteä henkilökorttikotelo. Hihansuussa ja helmassa kiristystampit. Pitkä etulista suojaa vetoketjua lialta. Heijastimet 50 mm.

Mallissa on pyritty käyttämään mahdollisimman ympäristöystävällisiä materiaaleja tuotteen toimivuutta unohtamatta. Takin polyesteri on valmistettu kierrätyspulloista. Takissa käytettyä Tenceliä valmistetaan eukalyptuspuusta, jonka tuotanto on FSC-sertifioitua. Tencelin valmistus vaatii huomattavasti vähemmän erilaisia kemikaaleja, kuin esimerkiksi perinteisen viskoosin valmistus ja lähes kaikki käytetyt kemikaalit kierrätetään. Loput kemikaalit puhdistetaan. Tencelin tuotanto vaatii myös vähemmän energiaa kuin perinteisen rayonin/viskoosin valmistaminen ja käyttää 10–20 kertaa vähemmän vettä kuin puuvilla.

Dimex kokotaulukko

Kangas: Ten Caten EG260, 65 % kierrätyspolyester 35% Tencel.
Takissa on myös YKK.n Natulon kierrätysmuoviketjut (ja kyllä, ne kestää).


Katso myös nämä

6102

Dimex turvahousut 6102

103.04 € 83.10 € alv. 0%